Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Vásárlás

A tökéletes ablak szellőző ismérvei

Tökéletes ablak

Manapság egyre nagyobb mennyiségben jelennek meg a tudományos jellegű írások azzal kapcsolatban, hogy mennyire fontos a tiszta levegő biztosítása a lakás különböző helyiségeiben.

Amennyiben rendszeresen dohos vagy állott szagot érez a ház egymástól távol eső pontjaiban, akkor érdemes az ablak szellőző beépítése mellett döntenie. Miután ez megvalósulásra kerül, garantáltan nem kell többé tartania attól, hogy rossz közérzet keríti hatalmába a saját otthonában.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Az egyedi bögre fényképpel is díszíthető

Egyedi bögre

Ha ajándékozásról van szó, akkor ez a kellék igencsak népszerű. Az egyedi bögre kedvező áron beszerezhető. Remek megoldás, ha az ügyfeleit meg szeretné lepni valamivel. Nagyon közkedveltek a vicces feliratokkal díszített változatok.

A karácsony közeledtével rengeteg ilyen terméket vásárolnak, amelyeket fényképekkel és az ünnephez illő képekkel dekorálnak. Nagyon sokféle színösszeállításban lehet beszerezni.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Bizony a robot építés házilag is megoldható

Robot építés házilag

Ha a robotok kerülnek szóba, akkor sokan egyből az amerikai sci-fi filmekre gondolnak, ahol sok jó masinával és bizony egy pár ártalmas géppel is találkozhat a filmnéző. Azonban a robotika hazánkban is jelen van, mint egy fejlődő terület, és bizonyos cégek segítségével a robot építés házilag is megoldható, nyilván a megfelelő alkatrészeket használva. Nem véletlen, hogy ez a terület egyre népszerűbb és egyre többen érdeklődnek iránta.

Ahhoz, hogy valaki egy profi kis masinát csináljon, nem csupán különféle tartozékokra lesz szüksége, hanem egy kis szakértelemre és hozzáértésre, illetve sok türelemre is. A témában érdekelteknek, manapság már arra is lehetőségük van, hogy otthon igyekezzenek elmerülni ebben. A robot építés házilag is megoldható, a fejlesztésekkel együtt. Napjainkban az interneten keresztül, főleg a webshopoknak hála beszerezhetőek azok az alkatrészek, amelyekkel a robot építés házilag garantált lehet. A szükséges eszközök közé tartozik a kondenzátor, a napelem, a rengeteg mechanikai cucc, mikrovezérlő és kijelző, illetve az aksi. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Ezért elengedhetetlen a könyvtárak páramentesítése

Könyvtárak páramentesítése

Legyen szó egy múzeumról, kiállításról, fontos tárgyakat őrző raktárról vagy épp egy könyvtárról, a levegő minőségére mindenképp oda kell figyelni.

Sohasem szabad elfelejteni, hogy a könyvtárak páramentesítése segítségével a régebbi és természetesen az újabb könyveket is sokkal tovább lehet épségben megtartani. Aki erre nem figyel, nem lepődhet meg azon, hogy a különféle dokumentumok, iratok és értékes tárgyak sokkal hamarabb kárt szenvednek.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A zsákos szén árak folyamatosan változnak

Barnaszén vagy feketeszén, lignit vagy zsákos szén? Sokszor merülnek fel ilyen és hasonló dilemmák az ősz beálltával, amikor mindenki lázasan kezdi el beszerezni a téli tüzelőanyagot. Mielőtt azonban elkezdenénk eszeveszett módon felkutatni a legközelebbi forgalmazókat, érdemes kicsit megállni és átgondolni mit szeretnénk. Lignit eladó Miskolc környékén is, Dunántúlon is és az ország más részein. Elsősorban érdemes felkutatni a nagyobb telephelyeket, ahol szenet árulnak. Az árak esetében, a fuvarköltséggel is növelve, jelentős különbségek lehetnek. Nagymennyiségű lignit eladó Miskolc környezetében, Bükkárbárnyban. Itt található a Mátrabrikett Kft. telephelye, ahol óriási választék, kedvező árak és színvonalas kiszolgálás várja a vásárlókat. A cég honlapján számos információt talál, amelyek jelentős segítséget és akár anyagi megtakarítást is jelenthetnek. Mivel nagy számban jönnek az érdeklődők, hogy lignit eladó Miskolc mellett, nagyon sok ügyféllel állnak kapcsolatban. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Vízálló karóra hétköznapi használatra

Vízálló karóra

Manapság a karórák megalkotásánál nemcsak az esztétikumra, de a praktikumra is hatalmas szerepet szánnak a gyártók. A vízálló karóra nemcsak a sportolóknak kedvez, hanem azoknak is, akik nemcsak ünnepi alkalmakra vennék fel a kedvenc kiegészítőiket, de a hétköznapok során is szívesen beépítenék a megjelenésükbe.

Nem kell feltétlenül ahhoz búvárkodásra adni a fejünket, hogy kihasználhassuk a vízálló karóra legnagyobb erősségét, miszerint ellenáll a nedves környezet negatív hatásainak.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Verhetetlennek bizonyulnak a szellőztető rendszer árak

Szellőztető rendszer árak

A fejlett társadalmunknak köszönhetően számtalan olyan pozitív dolog vesz minket körül, amelyek manapság természetesnek számítanak, mint például a tiszta levegő. Arról viszont már nekünk kell gondoskodnunk, hogy a friss és üde oxigén jelen legyen a mindennapjainkban is. Sokan azt gondolják, a szellőztető rendszer árak olyan magasak, hogy az átlagember nem tudja kifizetni, ám ez nincs így.

Szerencsére a gyártók is időben észlelték, hogy a modern korunk vívmányát, a hőcserélős szellőztető rendszert és berendezéseket mindenkinek elérhető áron kell a piacra bocsássák. Így abban az esetben, ha Ön már egy ideje fontolgatja a szellőztető, fűtési vagy hűtési rendszere lecserélését és modernizálását, jó helyen jár! A szellőztető rendszer árak jutányosságuknak hála már elérhetőek bárkinek, aki tudatosan tervezi a saját és a családja jövőjét. Forduljon hozzánk bizalommal, akár tanácsra, akár szakmai segítségre van szüksége!

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Innovatív szellőztető rendszer a lakásba

Szellőztető rendszer

Amennyiben úgy dönt, hogy kényelmessé teszi az életvitelét, akkor érdemes kihasználnia az innovatív technológia által nyújtott lehetőségeket. Az igényeknek megfelelő szellőztető rendszer megvalósítása ma már nem lehetetlen a hagyományos módszerek alkalmazása nélkül.

Néhány évtizede természetes volt, hogy az ajtók, ablakok kitárása volt az egyetlen módja annak, hogy friss levegő áramoljon a lakásba. Ez azonban nemcsak előnyökkel járt, hanem számos problémát is okozott a lakóknak. A szellőztetés során a legnagyobb gondot az okozza, hogy a kinti és a benti levegő hőmérséklete jelentős mértékben eltér egymástól. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Betonkerítés széles választékban

Betonkerítés

Szeretné otthonát biztonságosabbá tenni, és ráunt, hogy a kertjébe mindenki belát? A betonkerítés tökéletes választás lehet. Az elemes kialakításnak köszönhetően korlátlan variáció lehetséges.

Tekintse meg az elemeskerites.hu oldalon a kínálatunkat, és válogassa össze a betonkerítés elemeit! Termékpalettánkon megtalálja a tömör zárt rendszerű megoldást és a lábazatos jellegű fával vagy vassal díszített változatokat is. Komoly technológiával és nagy alapossággal kivitelezett alapanyagokról van szó, amelyeknek felülete nagyon sima és pórusmentes. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A gyémánt hatalmas színkavalkádja elérhető

Gyémánt

A köztudatban ez a drágakő csak fehér színben pompázhat, viszont ez egyáltalán nem így van. A gyémánt kitölti a szivárvány teljes palettáját, például lehet zöld, kék, piros, rózsaszín, sárga, barna, valamint még fekete is. Napjainkban ennek az anyagnak a színét meg lehet változtatni különféle mesterséges módszerekkel.

Nagyon sokan kedvelik ezt a drágakövet, és előszeretettel viselik a felhasználásával készült kiegészítőket. Az üzletekben jelen van a nyakláncokban, a gyűrűkben, a karkötőkben, valamint a fülbevalókban. A gyémánt díszítéssel ellátott kellékek kicsit drágábbak, ez egyébként a tisztaságától és a csiszolási módjától is függ. Még az adott darab mérete is fontos tényező lehet, hiszen minél nagyobb, annál borsosabb az ára. Ha szeretné párját meglepni valamilyen különlegességgel, akkor egy gyémánt berakással ellátott kiegészítő tökéletes lesz. Egy kattintás ide a folytatáshoz....