Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Fájdalmas-e a zsírleszívás?

Zsírleszívás

A tökéletes alak kérdése még ma is állandó beszédtéma, sőt, ha lehet, még inkább előtérbe került, hiszen a manapság oly népszerű, elfogadást hirdető kampányok is valójában arra hívják fel a figyelmet, hogy van mit elfogadni. Fiatalok és idősek, hölgyek és férfiak milliói küzdenek nap mint nap a súlyukkal, a nem ideálisnak vélt alakjukkal, illetve az őket érő negatív megjegyzésekkel.

Így nem csoda, hogy sokan kapaszkodnak a zsírleszívás lehetőségébe, annak ellenére is, hogy az apró fájdalmakkal járhat. Ugyanis van, hogy többéves szigorú diéta és kemény edzésterv mellett is marad itt-ott egy kis felesleg, ami semmilyen módszerrel nem akar eltűnni.

Márpedig sokaknak kell még az a mínusz pár centi, hogy elégedettek legyenek magukkal és úgy érezzék, teljesítik a társadalmi elvárásokat. A zsírleszívás számukra egy nagyszerű alternatíva, ami magabiztosságot és végre pozitív önképet adhat, azonban arról nem szabad megfeledkezni, hogy ez nem egy csodamódszer.

Az eljárás apró fájdalmakkal járhat, amit hiába tűr el valaki, ha utána elengedi magát és többé nem figyel oda az étkezésre, valamint nem sportol. Igen, pillanatnyilag remek megoldás, de az eltávolított zsírréteg hamar visszarakódik, ha nem fordítanak figyelmet arra, hogy meg is tartsák az elért eredményt.

A zsírleszívás valójában csak egy mankó, amivel hamarabb el lehet érni a célokat, de nem lehet csak attól várni a nagy változást. Igaz, hogy csak apró fájdalmakkal járhat, de azért senki sem szeretné, ha ezt gyakran kellene megismételni. Az ideális az lenne, hogy egyszer kelljen elvégezni ezt a beavatkozást és utána életmódváltás révén megtartani az általa kapott álomalakot.

Persze vannak, akik mit sem törődve, zsírleszívás után is egészségtelen életet élnek, hiszen csak apró fájdalmakkal járhat és ha kell, akkor majd újra igénybe veszik a szakemberek segítségét. Ez is egy út, de nem túl előnyös. A szervezetnek sem tesz jót, ha mindenféle negatív hatásnak van kitéve és még erre időközönként rájön egy-egy szépészeti beavatkozás, ami természetesen kockázattal is jár.