Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Vásárlás

Tanulást elősegítő játékok ovisoknak

játékok ovisoknak

Játékok ovisoknak

Ha Ön gondoskodó anya, szerető apa, a gyermeke jövője iránt érdeklődő személy vagy hatékony módszereket kereső óvónő, akkor a legjobb helyen jár! Valószínűleg hallotta vagy olvasta már, hogy a játékok ovisoknak segítenek a legjobban elsajátítani az információkat ebben a korban.

Így a gyermek nem érez nyomást vagy félelmet a hibázástól. Azért játszik, mert érdekli és mert izgalmas. Minél korábban kezdi el a gyermek a játékokon keresztüli tanulást, az annál könnyebb és érdekesebb lesz számára. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Amigurumi fonal kedvező áron

amigurumi fonal

Amigurumi fonal

Óriási népszerűségnek örvendenek manapság a japán tradícióra alapuló kézműves alkotások, pedig már egy évezredes tudomány. Ön is hódolhat ennek az amigurumi fonal használatával, amiből bámulatos, kedves, vicces vagy szívhez szóló horgolt, kötött figurákat készíthet. Az elnevezésének az “ami” része horgolt, kötött darabot, a második része pedig, a nuigurumi szóból ered, ami kitömött játékfigurát takar. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Szőnyeg kisgyerekes lakásokba

Szőnyeg

Köztudott, hogy a kisgyerekes anyukáknak rengeteg dolguk van. Emiatt a hölgyek igyekeznek maguknak megspórolni egy kis házimunkát és inkább eltekintenek a szőnyeg használatától, hiszen így nem muszáj annyit porszívózni.

Pedig ez veszélyt jelent a kicsikre, akik a hideg padlón kúszva vagy szaladgálva könnyen megfázhatnak. Az is problémát jelenthet, ha semmi sem tompítja az esetleges esések erejét. Tehát a szülőknek mégis érdemes körülnézniük a Home Design Lakberendezés weboldalán, hiszen itt többféle formában kapható szőnyeg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A szúnyogháló minden pénzt megér

Szúnyogháló

Az emberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy az idegesítő, vérszívó rovarokat távol tudják tartani maguktól. Erre a célra remek eszköz a mobil szúnyogháló. Nagyon praktikus, mivel könnyen beszerelhető és hatékonyan kint képes tartani a betolakodókat.

Kétféle mozgásban szerezhető be. A vízszintes az ajtókra, a függőleges pedig inkább az ablakokra javasolt. Jó tulajdonságai közé tartozik, hogy kiszűri a szél hatására érkező faleveleket, ágacskákat és különböző szennyeződéseket.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Kiváló minőségű babaágynemű

Színes babaágynemű

Minden család életében hatalmas mérföldkő egy kisbaba érkezése. Néha talán túl is komplikáljuk a legegyszerűbb dolgokat is, de ahogy mondani szokás, az vesse ránk az első követ, aki maga nem lenne ennyire izgatott egy kisbaba születésénél.

Az egyik legfontosabb téma a babaágynemű, mert a pihentető alvás a család minden tagjának kijár. Amikor a baba nem alszik, sajnos a mama sem és a legtöbb esetben a papa is karikás szemekkel indul reggel a munkába. A babaágynemű kiválasztása esetén nemcsak a mintákra és habos-babos kiegészítőkre kell figyelni, hanem elsősorban a minőségre. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A klíma akció sok embert boldoggá tesz

Klíma akció

Ha megfelelő hőmérsékletet szeretne teremteni a lakásában, akkor mindenképp valamilyen erre a célra kifejlesztett eszköz segítségét kell igénybe vennie. A klíma akció eltérő típusú berendezések vásárlásában segít, hiszen a kedvezmény a legtöbb eszközre érvényes. Manapság szinte mindegyik darab rendelkezik fűtési funkcióval is, persze a hűtés mellett.

Sokan azt gondolják, hogy az ezzel való fűtés nagyon drága, pedig ez nem így van. Amennyiben nincs kint túl hideg, akkor az eszközzel egyszerűen és energiatakarékosan lehet felmelegíteni a lakást.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Újabb magyar ősmesék felidézik a mítoszainkat

Újabb magyar ősmesék

Sajnos, a mai gyermekek már kevés magyar mesét hallanak a szüleiktől. Pedig a hagyományok értelmében igenis érdemes lenne megismertetni velük a gyökereiket.

Az Újabb magyar ősmesék című könyv egyetlen család polcáról sem hiányozhat. A segítségével könnyebben felidézhetővé válnak a régi, pogány mítoszok. A kisfiúk imádni fogják azokat a meséket, amelyek a hősökről, a királyfikról és a lovagokról szólnak.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A tökéletes ablak szellőző ismérvei

Tökéletes ablak

Manapság egyre nagyobb mennyiségben jelennek meg a tudományos jellegű írások azzal kapcsolatban, hogy mennyire fontos a tiszta levegő biztosítása a lakás különböző helyiségeiben.

Amennyiben rendszeresen dohos vagy állott szagot érez a ház egymástól távol eső pontjaiban, akkor érdemes az ablak szellőző beépítése mellett döntenie. Miután ez megvalósulásra kerül, garantáltan nem kell többé tartania attól, hogy rossz közérzet keríti hatalmába a saját otthonában.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Az egyedi bögre fényképpel is díszíthető

Egyedi bögre

Ha ajándékozásról van szó, akkor ez a kellék igencsak népszerű. Az egyedi bögre kedvező áron beszerezhető. Remek megoldás, ha az ügyfeleit meg szeretné lepni valamivel. Nagyon közkedveltek a vicces feliratokkal díszített változatok.

A karácsony közeledtével rengeteg ilyen terméket vásárolnak, amelyeket fényképekkel és az ünnephez illő képekkel dekorálnak. Nagyon sokféle színösszeállításban lehet beszerezni.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Bizony a robot építés házilag is megoldható

Robot építés házilag

Ha a robotok kerülnek szóba, akkor sokan egyből az amerikai sci-fi filmekre gondolnak, ahol sok jó masinával és bizony egy pár ártalmas géppel is találkozhat a filmnéző. Azonban a robotika hazánkban is jelen van, mint egy fejlődő terület, és bizonyos cégek segítségével a robot építés házilag is megoldható, nyilván a megfelelő alkatrészeket használva. Nem véletlen, hogy ez a terület egyre népszerűbb és egyre többen érdeklődnek iránta.

Ahhoz, hogy valaki egy profi kis masinát csináljon, nem csupán különféle tartozékokra lesz szüksége, hanem egy kis szakértelemre és hozzáértésre, illetve sok türelemre is. A témában érdekelteknek, manapság már arra is lehetőségük van, hogy otthon igyekezzenek elmerülni ebben. A robot építés házilag is megoldható, a fejlesztésekkel együtt. Napjainkban az interneten keresztül, főleg a webshopoknak hála beszerezhetőek azok az alkatrészek, amelyekkel a robot építés házilag garantált lehet. A szükséges eszközök közé tartozik a kondenzátor, a napelem, a rengeteg mechanikai cucc, mikrovezérlő és kijelző, illetve az aksi. Egy kattintás ide a folytatáshoz....