Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Melyek a legjobb klíma márkák?

Legjobb klíma márkák

Már jóval nyár előtt érdemes megvenni azt a légkondit, amelyik teljes mértékben feledtetni tudja majd a kánikulát. Érdemes mindig egy profi darab mellett dönteni. Vannak olyan klímák, amelyek nem véletlenül ennyire népszerűek. Erre egy jó példa a Cascade mobil légkondi, amelyik a számtalan jó tulajdonságának és megannyi elengedhetetlen funkciójának köszönhetően biztosan beválik.

Az egyik legjobb adottsága ennek, hogy adva van a 24 órás programozhatóság. A mobil berendezéseket illetően ez kétségtelenül egy lényeges lehetőség, aminek hála, előre be lehet állítani, hogy a szerkezet milyen időközönként induljon be. Ez az energiatakarékosság és nyilván a kényelem szempontjából is nagyon fontos lehet.

Nem szabad kihagyni az éjszakai üzemmód megemlítését. Mit is takar ez? Nos, ha ez van beállítva, akkor ideális hőfokon tudja tartani a gép a hálószobát úgy, hogy közben semmiképp sem fogja a működésével és a zajával zavarni azokat, akik pihenni szeretnének. Ez szinte már létfontosságú azoknak, akik nem tudnak mélyen aludni és szinte mindenre megébrednek, illetve szeretnék, hogy nyáron a kánikulának végleg búcsút lehessen inteni.

Ott van még a turbó üzemmód is. Amikor a mobil légkondikat egy hidegebb szobából egy melegebb helyiségbe viszik, ez a funkció nélkülözhetetlennek számít. Ennek az alkalmazásakor a masina maximum teljesítményen működik annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb garantálni tudja a kívánt hőfokot.

Nem szabad megfeledkezni a sokak által kedvelt zár funkcióról sem. Akkor, ha fenn áll a lehetősége annak, hogy illetéktelenek hozzáférhetnek a vezérléshez, ezzel a tulajdonságával kizárható a nem kívánt változtatás. Végezetül pedig ott van a környezettudatosság is, ami manapság valóban lényeges.

A szerkezet egyértelműen ózonbarát R410A hűtőközeget alkalmaz. Ez a klímagáz elődjeihez képest jelentősen növeli a gép hatásfokát, illetve a kompresszor élettartama is nagy mértékben megnő. Aki úgy véli, hogy egy ilyen légkondicionálóval jól járna, látogasson el bátran a cascadeklima.hu oldalra, ahol reális áron vásárolható meg a megfelelő szerkezet!