Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Mire szolgál a fürdőben a falikorong?

Falikorong

A fürdőszoba szerelvények kiválasztása során temérdek mindenre oda kell figyelni, hogy a végeredménnyel ne csupán esztétikailag, de a praktikumot illetően is meg legyen elégedve a tulaj. Kétségtelenül nem lehet megfeledkezni a falikorong eszközről.

Ez azért van, mert ez a kellék határozza meg mosdók sarokszelepeinek távolságát. Ennek a 10 cm-es közepelő osztása mindaddig ideálisnak mondható, amíg a választott szerkezet falon lévő, hátul található hídján a rögzítő csavaroknak kiképzett furatok tengelytávja pontosan 28 cm.

Akkor lehet baj, ha a keskenyebb mosdó méretnél 12/14-re szűkül az egész. Ez azért van, mert a felülről vezetékezett nyomvonalba, értve itt a hideg és a meleg vizet szállító csöveket, akaratlanul és belefúrhat az ember. Mindezt ugye mindenki szeretné elkerülni.

Azt is érdemes tudni, hogy a falikorong pántja útban lehet a 32-es lefolyócsőnek és ami talán rosszabb, keresztezheti a szerelési tengelyét. A biztos megoldást azt jelentheti, ha valaki PVC alapanyagú lefolyó mellett dönt, amelyikkel az egész mögé lehet jutni.

Ez azonban az esetek nagy többségében vésésekkel, helyreállításokkal és szerelésekkel járhat. Ezért is szükséges a megfelelő falikorong beszerzése. Ha már a fürdőszoba felújítására kerül sor, nem feledkezhet meg a tulajdonos a különféle Sanica produktumokról sem, amelyeknek köszönhetően nem csupán szebb, de egyedibb és sokoldalúbb is lehet a vizes helyiség.

A Sanica leghíresebb termékei a radiátorok, amelyeknél bizonyos hősugárzó részek közvetlenül a vízáramlásra vannak rákötve. Ennek az eredménye pedig az, hogy garantált a lehető legnagyobb hőteljesítmény. A gyártók az összes terméküket 10 bar nyomásra tesztelik.

A Sanica radiátor praktikusságát leginkább az igazolja, hogy a levehető felső fedelének hála, igazán egyszerűen tisztán tartható. A tartósság pedig azért adott, mert a brand 12 év garanciát vállal a termékeire. A Sanica lapradiátorok felszíne minden esetben vasfoszfát felszínkezelési eljárással van tisztítva és előkészítve a festésre.