Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Tárhely rémálmok: bővítési és biztonsági tippek

Doclernet

Ha weboldal készítéssel foglalkozik, bizonyos kihívásokkal meg kell küzdenie. A legtöbbször ez a megfelelő tárhely szolgáltató kiválasztása. Ha rossz céget választ azt a weboldala sínyli meg. Számos dolgot figyelembe kell venni, amikor szolgáltatót választ, és ez nem csak pénz kérdése. Alább talál néhány főbb szempontot, amelyek segíthetnek.

Technikai ügyféltámogatás

A legjobb szolgáltatók kiváló technikai ügyféltámogatást nyújtanak. A leggyakoribb problémák egyike, amikor szünetel a szolgáltatás, vagy valami gond van magával a weboldallal. Ilyenkor haladéktalanul el kell érnie valakit, hogy megszüntessék a problémát.

A jó szolgáltatók 24 órás ügyféltámogatást biztosítanak és meg is oldják a problémát. Ideális esetben elérheti őket telefonon, vagy jegy rendszeren keresztül, illetve online chaten keresztül. A lényeg, hogy segítséget kapjon, amikor szüksége van rá.

A Doclernet folyamatos technikai ügyfélszolgálatot biztosít ügyfeleinek!

Skálázhatóság

Ha üzleti weboldala van, akkor valószínűleg bővíteni szeretné, mert a vállalkozása is terjeszkedni fog. Épp ezért képesnek kell lennie a tárhely szolgáltatás skálázására. Ha a szolgáltató cég nem képes erre, akkor kezdhet mindent az elejéről, amikor bővíteni szeretne.

Nagyon sokan osztott tárhellyel kezdik, ami nem igazán skálázható. Az viszont fontos, hogy ha a cég szolgáltatásai közt szerepel a VPS tárhely, akkor feljebb léphet oda, és ott már gond nélkül skálázhat. A legjobb, ha a cég dedikált szervert is felajánl, ha esetleg Ön kinövi a legnagyobb VPS csomagjukat.

Biztonság

A legális, de mégis fertőzött weboldalak majd 80%-a azért az, mert nem megfelelően védett. Amikor tárhely szolgáltatót választ, bizonyosodjon meg arról, hogy megfelelő védelmet biztosítanak. Mindenféleképp legyen például DDoS gyengítés, SLA-k, valamint gyors frissítések és biztonsági javítások. Az ideális SSL bizonyítvány lenne HTTPS-el, napi mentésekkel támogatva.

Szolgáltatás szünetelése

Ebből a problémából nem áll talpra egyszerűen. Ha olyan céget választ ahol a szolgáltatás gyakran szünetel, akkor ügyfeleket fog veszíteni. A legjobb szolgáltatók minimum 99.95% szolgáltatás elérhetőséget ígérnek. Válasszon ilyen szolgáltatót, és akiknek erős SLA támogatása is van.

Teljes mentés lehetősége

Mivel a hackerek súlyos problémákat okozhatnak a szolgáltatónak és igy Önnek is, elengedhetetlen, hogy a tárhely szolgáltató rendszeresen végezzen teljes mentést.

Ezen pontok figyelembevételével sok időt, pénzt és energiát spórolhat meg cégének.