Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Shenmen piercing hatása: mennyi idő után érezhetek változást?

Shenmen piercing hatása

Shenmen piercing hatása

Manapság rengeteg stressz érhet bennünket, nemcsak a munkahelyen vagy az utcán, ehhez szinte ki sem kell már lépnünk a lakásból, elég, ha informálódunk a világ aktuális dolgairól. Emiatt aztán megjelenhetnek különböző pszichoszomatikus tünetek, amelyektől megfelelő testékszer viselése által is megszabadulhatunk. A Medical Piercing Szalon bővebben is kitér erre a weboldalán. A Shenmen piercing segíthet a szorongás/pánik, stressz, alvászavar, depresszió, fülzúgás kellemetlen szimptómáinak enyhítésében.

Migrén piercinggel kiegészítve, tökéletesen küzd ez a testékszer a fejfájás ellen is. De allergia esetében is érdemes adni a Shenmen piercingnek egy esélyt. Ezt a módszert már évszázadok óta alkalmazzák a hagyományos kínai orvoslásban, hiszen depresszió, szorongás és függőség esetén is bevethető kiegészítő terápiáról van szó. Már a Shenmen szó jelentése is igen beszédes, vagyis Isteni kapu. A fülben található Shenmen pont kapcsolatban áll a bolygóideggel, ezért számos pozitív hatása létezik.

Hová szúrják a Shenmen piercinget?

A szervezet egyensúlyának fenntartásához és a gyógyulási folyamatokhoz hozzájárul a kelti orvoslásban meghatározott 5 NADA pont együttes ingerlése. Az 5 NADA pont közé sorolható a Szimpatikus, a Shenmen, a vese, a lép és a tüdők. Nyugodt, relaxált állapot érhető el a Szimpatikus és a Shenmen pont átszúrásával. A vese, lép és tüdő pontok ingerlésével a yin energiák mozgósítása a cél. Utóbbinak köszönhetően fokozódik a méregtelenítés és helyreáll a belső áramlás. A külső fül területén mind az 5 pont könnyen lokalizálható, a Shenmen pont pedig a fülkagyló legfelső szegmensében található.

Ennek a pontnak a stimulálását legelőször addiktív betegségek esetén használták sikerrel, majd fokozatosan rájöttek, hogy a belső szervek funkcióinak javításán keresztül, az egész szervezet öngyógyító folyamataira is jó hatással van. A medicalpiercing.hu weboldalon megismerhető szakember arról számol be, hogy a Shenmen piercing sokat segített a hozzá fordulóknak számos probléma megoldásában.

Miben segít a Shenmen piercing?

Eme testékszer viselői arról számoltak be, hogy hatására jelentősen enyhült a fejfájásuk, csökkent a vérnyomásuk, enyhültek az alvási problémáik és a depresszió is. Közérzetjavító ékszernek is nevezik a Shenmen piercinget, mivel enyhítheti a szorongást, a frusztrációt, de súlyosabb esetben a depressziót is képes mérsékelni. A vérnyomást tartósan stabilizálhatja, mert harmonizálja a szív energiáit. Ennek köszönhetően, tartósan enyhítheti vagy teljesen megszüntetheti a fülzúgást.

A nyugodtság pedig hozzásegíti az embert egy mélyebb, pihentető alváshoz. Továbbá, a Shenmen piercingnek az idegrendszerre kifejtett hatása az allergia tüneteinek enyhítését és a testben előforduló gyulladások csökkentését is eredményezheti. Egy természetes módszerről beszélünk, aminek hatása teljes mértékben egyénfüggő. Mindenképpen célszerű kipróbálni, mert megtörténhet, hogy kiválthatjuk ezzel a folytonos gyógyszerek szedését, ami egyéb egészségügyi problémákat okozhat.