Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Kötelező biztosítás online – Azonnal intézhető?

Ma már az internet használatával szinte mindent elintézhetünk, többek között a kötelező biztosítás megkötését is. Senkinek nem meglepő az a tény, hogy a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási tarifák a különböző társaságok esetében rendkívül eltérőek, éppen ezért érdemes alaposan utánanézni a részleteknek, mielőtt döntést hoznánk arról, hogy hol kötjük meg a szerződést.

Ez a kötelező biztosítás árlista is sokat segíthet a folyamat felgyorsításában. Célszerű tehát felkeresni a biztoshely.hu weboldalt, hogy helyben, azonnal össze tudjuk hasonlítani több mint tíz biztosítótársaság árait. Sajnos, esetenként akár 100%-os különbség is előfordulhat, ami már igazán jelentős összeg.

Nyilván mindenki szeretné a legkevesebbet fizetni ezért a termékért, annál is inkább, mivel szerencsés esetben fel sem használjuk azt. A Biztoshely biztosítási portálon működik egy kötelező biztosítás díjkalkulátor, aminek alkalmazására lehetőségünk van online, az ország bármelyik részén. Ha megtaláltuk a legkedvezőbb ajánlatot, akkor azonnal elindíthatjuk a szerződéskötést.

Az online szerződés előnyei

Először is, az online biztosítás közvetítési szolgáltatások egyik nagy előnye, hogy ezek teljesen ingyenesek. Az ügyfelek igénybe vehetik a biztosítási alkuszcégek ügyintézési szolgáltatását bármiféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül. Az online kgfb szerződéskötés másik nagy pozitívuma a kényelem, hiszen ezt a saját otthonunkból intézhetjük.

Ráadásul, ha meglátogatunk egy alkuszi oldalt, a biztosítási kalkulátor segítségével, mint már említettük, az összes vezető biztosító ajánlatát és szerződését át lehet tanulmányozni. Utazás és sorban állás nélkül tekinthetőek meg az ajánlatok mellett, a biztosítók kedvezményei és szerződéskötési feltételei is.

Szinte minden létező járműre köthető biztosítás online. Továbbá, megvan a haszna az internetes biztosítóváltásnak is, mert az alkuszcégek szakembereinek közreműködésével több ezer vagy több tízezer Forintot is megtakaríthatunk, hiszen kötelező biztosítás esetén is segítenek abban, hogy a legjobb konstrukciót válasszuk.

Gyorsan megköthető kötelező

A Biztoshely biztosítási portál rugalmas és szakértő csapata csak a megkeresésünkre vár, ezért érdemes erre az oldalra látogatnunk a kgfb biztosítási szerződés megkötésének érdekében. Igazán kényelmes ügyintézésben lesz részünk a honlapon, több mint 100 különböző kedvezményt is kaphatunk. Így alig 10 perc leforgása alatt akár több tízezer Ft-ot is megtakaríthatunk.

Fontos tudni, hogy kiválasztott díjakra árgaranciát vállalnak. Az viszont tény, hogy alaposan tájékozódnunk kell a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás szolgáltatásait illetően. Nos, a Biztoshely portálon ezt is megtehetjük, ugyanis olvashatunk arról, hogy melyek a legfontosabb tudnivalók, a kötelezett járművek.

A részletes leírásból információkat kaphatunk arról is, hogy mire nem terjed ki a kötelező biztosítás. Tájékozódhatunk arról, hogyan szüntethető meg a kötelező biztosítás, illetve mikor válthatunk biztosítót. A szakértők mindenben a segítségünkre vannak, nemcsak a szerződéskötésben, de a biztosítóváltásban és az esetleges kárrendezésben is.