Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Kókuszvirág cukor egyre népszerűbb

Kókuszvirág cukor

Kelet-ázsiai embereknél nagy népszerűségnek örvendő kókuszcukor, néhány éve vált ismertté az európai népek körében. A kókuszpálma virágainak nedvéből készült kókuszvirág cukor alacsony glikémiás indexe miatt bátran fogyasztható diétázóknak és cukorbetegeknek.

Speciális előállítása közben értékes anyagai és vitaminjai nem károsodnak, hiszen kíméletes hőfokon történik a szárítása. A B vitamincsoport majdnem összes tagjával bővelkedő termék egyaránt gazdag C-vitaminban is, valamint vas-, magnézium- és káliumtartalma sem elenyésző. 100 % szerves természetes édesítőszer, ami feldolgozatlan és szűretlen állapotában kerül a gyártósorokról az asztalunkra.

Ha Ön is számolja a kalóriákat, ám nehezen mond le a kedvenc édességeiről, esetleg elképzelhetetlennek tartja a kávézást és a teázást cukor nélkül, nem kell búcsút intenie a megszokott kényelemnek. A kókuszvirág cukor kellemes ízéből adódóan, kiválóan alkalmazható főzésre és különféle sütemények, édességek elkészítésére. Íze nagyban hasonlít a barnacukor ízére.

Print Friendly, PDF & Email