Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Az öntözéstechnika Kisteleken is igényelhető?

öntözéstechnika kistelek

Öntözéstechnika kistelek

A kerti munkákat néha szórakoztató lehet csinálni, ugyanakkor nem mindenki ér rá nyáron a locsolásra. A legmagasabb szintű öntözéstechnika Kistelek és más környező településeken elérhető Szili Krisztián által. Ez a szakember Magyarország több részén dolgozik. Mindig oda megy, ahol éppen szükség van rá. A nagy hőségben a növényeknek sok vízre van szükségük.

Az sem mindegy, hogy milyen időszakra tevődik a locsolás. A legideálisabbak a reggeli órák, amikor persze nem túl sok embernek van kedve ehhez. Az öntözéstechnika Kistelek területén 1-2 nap alatt telepíthető és azt követően többé nem kell aggódnia a növények vízellátása miatt. Ha az ontozorendszeres.hu internetes linkre kattint, akkor minden infót megtudhat erről a szolgáltatásról.

Az öntözéstechnika Kistelek és Csongrád megye több városában kérhető, ami azt jelenti, hogy akár a Szentesen vagy Makón élők is nyugodtan felvehetik a kapcsolatot az öntözőrendszeressel.

Az öntözőrendszer tervezése és szabályai lényegesek

A különféle munkaterületeken nem hiába lettek kitalálva egyes irányelvek. Ezeket az idő múlásával dolgozták ki a szakemberek és ma már az öntözőrendszer tervezése ezáltal magas szinten van. Alapszabálynak számít például az, hogy különféle öntözési típusokat nem szabad egy zónán belül vegyíteni.

Mivel különféle szórófejek kellenek a gyep, virágok és más növények vízellátásához, ezért ezeket a mester külön területekre osztja az öntözőrendszer tervezése során. Ez nemcsak bonyolultan hangzik, hanem valóban az is. Képzelje el a kedves olvasó, ha netán nem lenne valamelyik zónában kellő nyomás, akkor a fúvókák egyszerűen nem emelkednének fel. Az öntözőrendszer tervezése tehát nem csupán az elrendezésről szól, hanem a teljes működésről.

A mesternek azt is tudnia kell, hogy hol helyezkedik el a vízforrás, illetve hol vannak tereptárgyak. Mivel minden tényező fontos lehet, ezért az öntözőrendszer tervezése előtt a szakember mindent alaposan felmér. Az árajánlatban ezért is kell képet is csatolni, mivel így nem csupán az adatokat láthatja a hozzáértő, hanem vizuális képet is kaphat az adott udvarról.