Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Innovatív szellőztető rendszer a lakásba

Szellőztető rendszer

Amennyiben úgy dönt, hogy kényelmessé teszi az életvitelét, akkor érdemes kihasználnia az innovatív technológia által nyújtott lehetőségeket. Az igényeknek megfelelő szellőztető rendszer megvalósítása ma már nem lehetetlen a hagyományos módszerek alkalmazása nélkül.

Néhány évtizede természetes volt, hogy az ajtók, ablakok kitárása volt az egyetlen módja annak, hogy friss levegő áramoljon a lakásba. Ez azonban nemcsak előnyökkel járt, hanem számos problémát is okozott a lakóknak. A szellőztetés során a legnagyobb gondot az okozza, hogy a kinti és a benti levegő hőmérséklete jelentős mértékben eltér egymástól.

Az évek során a fejlesztőknek sikerült létrehozniuk egy komplett szellőztető rendszert, ami segít kiküszöbölni az esetleges kellemetlenségeket. Igény esetén, a készülékeket páraérzékelővel is el lehet látni, ami nagy segítséget nyújt abban, hogy minden helyiségben megfelelő minőségű legyen a légtér.

A modern szellőztető rendszer kiépítése mindenkinek jó választás, akinek fontos, hogy az otthon tartózkodás maximális komfortban teljen. Ha azt szeretné, hogy minden szobába megfelelő mennyiségű és minőségű levegő áramoljon be, akkor elengedhetetlen a légtechnika precíz megtervezése.

A szakember segítsége mindig jól jön, hiszen tanácsot tud adni azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú rendszer kiépítése javasolt az ingatlanban. A hővisszanyerős szellőztető rendszer ideális lehetőség, amennyiben a benti levegő frissen tartása a cél. Amikor fontos döntést kell hozni, akkor több szempontot is érdemes figyelembe venni ahhoz, hogy végül maradéktalanul elégedett legyen a végeredménnyel.

Ez a hővisszanyerős szellőztető rendszer megvalósításával kapcsolatban is így van. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a felszerelésre kerülő készülékek működése megfeleljenek az elképzelésének. A tényleges munkálatokat minden esetben egy alapos egyeztetés előz meg, aminek során bátran előhozakodhat a felmerülő kérdéseivel, kéréseivel. A hővisszanyerős szellőztető rendszer hamarabb megvalósítható, mint azt gondolja!