Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Miben áll a HIFU gép működése?

HIFU gép

A szép alakért és a feszes izmokért érdemes küzdeni, hiszen nincs is annál nagyobb öröm, mint amikor irigykedő pillantások érik a szebbik nem képviselőit a nyári lubickolás vagy napozás közben. A HIFU gép a hölgyek hű társa a fogyókúrázás alatt, hiszen gyorsan eltünteti a zsírpárnákat és a fölösleges kilókat.

A szépségipar rohamos fejlődése lehetővé teszi, hogy bárki kipróbálhassa a fitness berendezések ezen modern vívmányát. Miben rejlik a szóban forgó berendezések nagyszerűsége? A hatékony lifting kezelés és a fókuszált ultrahang együttesen váltja ki az óhajtott súlyvesztést és a zsírszövetek felbomlását.

A HIFU gép a működése által mindig egy bizonyos területre fókuszál, az ultrahang hullámok pedig ezt a pontot célozzák meg elsősorban, akár 65-70 C0-ra felhevítve a zsírsejteket. Amikor a zsírsejtek fala felszakad, a bennük lévő anyag folyékony állapotban bekerül a sejtközi állományba és itt eloszlik.

A HIFU gép, bár nem a legolcsóbb kategóriájú termék, hosszútávon mégis érdemes megfontolni a beruházását. Azoknak, akik kedvelik a kihívásokat, a HIFU gépek mellett az infrabicikli jelentheti a nagyszerű lehetőséget. Mivel most az InfraShape Horizontal eladó, a régóta áhított fogyás folyamata is sokkal gyorsabban indulhat el. Az említett szobabicikli abban különbözik a hagyományos társától, hogy vákuummasszázzsal és infrakabinnal van ellátva.

A zsírégetés hatékonyabban mehet végbe, így nem is csoda, hogy az InfraShape Horizontal eladó hirdetésre sokan felkapják a fejüket és egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hölgyek körében. Ha szeretne a hollywoodi sztárokhoz hasonló alakot és testsúlyt a magáénak tudni, az InfraShape Horizontal eladó mivoltának köszönhetően, az álom hamar valóssággá válhat!

A berendezésnek számtalan előnye van, hiszen nemcsak a gyors fogyást eredményezi, de méregtelenít is, mellette pedig a bőrt is szebbé és rugalmasabbá varázsolja. Sőt, azoknak, akik már régóta mozgásszervi megbetegedésektől szenvednek, az infrabicikli remek lehetőséget nyújthat a fájdalom és a vele járó tünetek kezelésére is.