Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Mit tud az ipari kompresszor?

CNG töltő eladó

Azok a hazai szakemberek, akik CNG gépeket, kompresszorokat vagy áramfejlesztőket akartak venni, szereltetni, felújítani vagy megvizsgáltatni, bizonyára megismerték már a Ganzair céget. Itt az igen megbízható és egyszerűen kezelhető CNG töltő eladó, méghozzá olyan kedvező árban, amit vétek lenne kihagyni.

Persze tudni kell, hogy a CNG töltőállomások létesítését szigorú, de egyértelmű és nem betarthatatlan jogszabályok határozzák meg. Ezért, ha valaki azon gondolkozik, hogy saját földgáz töltőállomást létesít, akkor ezt érdemes észben tartani. A helyzetet mondjuk az megkönnyíti, hogy a telephely létesítéséhez csak egy gázvezetékre, villanyáramra, és némi helyre van szükség.

Ezért, mivel itt a CNG töltő eladó,egy gyors vásárlás után már bele is kezdhet a projektbe. Természetesen a vállalat nem várja el a kliensektől, hogy saját maguk engedélyeztessék a töltőállomást. Ez az itteni szakemberek, hozzáértők feladata, ami a szolgáltatásnak a része. Ha a CNG töltő eladó, akkor a megvétel után ezt is megkapja az ember, hiszen ez is a szolgáltatás része.

Hatalmas segítség, hogy a műszaki munkatársak meglátogatják a kiszemelt telephelyet, megvizsgálják a gáz és a villamos energia csatlakoztatási lehetőségeit és a töltőállomás fizikai telepítésének körülményeit. Sokan ennek a beszerzése után az ipari kompresszor szerkezeten is gondolkoznak. Egy laikus személy persze nem tudja, hogy mire is kell figyelni ennek a megvételekor.

Érdemes azt észben tartani, hogy napjainkban a kompresszorgyártók a dugattyús kompresszorok esetében csak a szívott teljesítményt adják meg a kuncsaftoknak. Ez valamilyen szinten érthető is, hiszen ez egy könnyen értelmezhető érték. Azonban emellett például ott van a nyomáson mért légszállítási érték is, amit megannyi tényező befolyásol.

Az ipari kompresszor esetében ez nagyon fontos és a vevőnek ezt is tudnia kell. A Ganzair-nél megvehető az ipari kompresszor, amelyik minden téren megfelel a kliensnek és a vásárláskor tudni fogja, hogy mit is kap és mire is lesz képes a berendezés. Ezért is annyira megbízható a vevők szemében ez a forgalmazó.