Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Spanyol nyaralás busszal: hogyan készüljek?

Spanyolország egy dél-európai gyöngyszem gazdag kulturális örökséggel, lenyűgöző tájjal és kifinomult konyhával. Ha az utazás során a kényelmet és a pénztárcabarát opciókat keresed, akkor a spanyol nyaralás busszal lehet az ideális választás számodra. A busszal történő utazás nemcsak gazdaságos és környezetbarát, de lehetőséget ad arra is, hogy Spanyolország rejtett kincseit is megismerd.

A spanyolországi utazásod megszervezésében az Euro Travel weboldala is sokat segíthet neked. Merülj el a spanyol kultúrában és éld át a helyi életérzést egy varázslatos nyaralás során! A buszos utazás kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a városok és vidékek közötti távolságokat megtedd, és közben gyönyörködhetsz a lenyűgöző spanyol tájban.

A kényelmes ülőhelyek, a panorámaablakok és a légkondicionált utastér biztosítják a kellemes utazást. A buszok modern felszereltséggel rendelkeznek, így akár hosszabb távolságokat is kényelmesen megtehetsz. Spanyolország tele van varázslatos városokkal, és a buszos utazás révén mindegyiket felfedezheted.

Barcelona, az építészeti csodák városa, lenyűgözi a látogatókat a Gaudí alkotásokkal, mint a Sagrada Família és a Park Güell. Madrid, az élénk és pezsgő főváros, izgalmas múzeumokkal és palotákkal vár. Sevilla, a híres flamenco és spanyol lóverseny központja, hagyományos spanyol életstílust kínál. Ez pedig csak néhány példa a sok más gyönyörű város közül, amelyek a buszos utazás során felfedezhetők.

A buszos utazás lehetőséget ad arra is, hogy a turista forgalomtól távolabb eső helyszíneket is megismerd. Keresd fel a kis falvakat és a vidéki régiókat, ahol autentikus spanyol kultúra és gasztronómia vár. Ízleld meg a híres tapasokat, a friss tenger gyümölcseit és a helyi borokat.

Ismerkedj meg az emberekkel, és szakadj el egy kicsit a turistacsoportok zsúfolt világától. A buszos utazás nemcsak a városok közötti utazásra korlátozódik, hiszen ezzel az elképesztő tájakat és természeti szépségeket is felfedezheted. Élvezd a Pireneusok hegyvonulatainak lenyűgöző panorámáját, a csodálatos kék tengerpartokat és a mesés vidéki tájakat.