Hírek
Az Országgyűlés plenáris ülése

Budapest, 2013. december 4. Klinghammer István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 4-én. Olvasd Tovább

Lődi Tamás, a WBO második magyar Európa-bajnoka

Békéscsaba, 2013. december 4. Lődi Tamás cirkálósúlyú bokszoló Békéscsabán 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Kézről kézre című színdarab bemutatója Miskolcon

Miskolc, 2013. december 4. Zayzon Zsolt (b) Hubertin, Kocsis Pál (k) Emile Renaux és Ullmann Mónika (j) Francine szerepében Georges Feydeau Kézről kézre című bohózatának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 3-án. Olvasd Tovább

A Johanna a máglyán című oratórium a Nemzeti Színházban

Budapest, 2013. november 27. Tompos Kátya (b, fent) Szent Johanna szerepében Paul Claudel - Arthur Honegger Johanna a máglyán című oratóriumának próbáján a budapesti Nemzeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

A Cabaret című musical Szolnokon

Szolnok, 2013. november 27. Horváth Gábor (b) Schultz, Kertész Marcella (k) Sally és Gombos Judit (j) Schneider szerepében John Kander- Fred Ebb - Joe Masteroff Cabaret című musicaljének próbáján a szolnoki Szigligeti Színházban 2013. november 26-án. Olvasd Tovább

Vitathatatlan a micro USB töltő népszerűsége

Ha valaki több okoskészülékkel rendelkezik, mondjuk 2 mobiltelefonnal és 2 táblagéppel, eltérő gyártóktól, és ezeket nem ugyanabban az évben szerezte be, előfordulhat, hogy különböző USB kábelekkel rendelkezik. Szerencsére mindegyiket egyesíteni tudja a micro USB töltő, a manapság igen kedvelt eszköz.

Jó választás ez azoknak, akik nem tudják, mit tegyenek, ha meghibásodik az egyik, régebbi töltő. Ehhez persze kapható egy adapter is, amivel valóban mindenféle eszközhöz alkalmazható lesz. A másik nagy kérdés, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az USB 2.0-t, a 3.2-t és a Type-C-t?

Ebben segíthet a Blue Digital, amelyik nem csupán fontos információkkal szolgál, de rendelkezésre áll akkor is, amikor a vásárló a micro USB töltő megrendelése mellett döntött. Még mindig sok kütyün figyelhető meg az USB Type-B típus, ami egy négyzet alakú, teltebb csatlakozó. Leggyakrabban külső merevlemezeken és nyomtatókon lehet találkozni ezzel.

Persze van ennek már micro változata is, ami legtöbbször hordozható készülékeken, azaz okostelefonokon, tableteken kap helyet. Ha már a csatlakozókról van szó, ott van a micro USB töltő is. A micro USB port kisebb, mint a mini USB port. A micro USB porttal viszonylag gyakran lehet találkozni mobil eszközökön.

Az ideális Redmi 9AT tok gamereknek

Nagyon sokan használják a telefonjukat különféle játékokhoz. Természetesen ekkor is fontos a védelem, így a játékra kifejlesztett Redmi 9AT tok megvétele elkerülhetetlen. Nem vitás, hogy a szeretett készülékkel nem önmagában és nem is valamiféle kényelmetlen gyári tokban érdemes játszani.

Mindig tanácsos úgy megválasztani ehhez a védelmet, hogy abból ezen a téren is profitálni tudjon az ember. A Redmi 9AT tok beszerzésekor egyértelműen a legfontosabb a fogás. A legtöbb készülék manapság túl vékony, túl áramvonalas és csúszós ahhoz, hogy több órán át a kézben tartva kényelmes maradjon. Ezért is lehet jó választás a kizárólag a hátlapra felhelyezhető, kis extra borításos Redmi 9AT tok, aminek hála tömzsibbé lehet varázsolni a mobiltelefont.